INVITED – MOCKBERG BREAKFAST

september 26th, 2017 / by / in: AND DESIGN / No responses

Her til morgen var vi inviteret til Mockberg Breakfast i anledning af det svenske ur-brands nye kollektion ”Mesh”.  Det hele startede klokken ni, nul nul. Dut – og i de smukke lokaler lige om hjørnet ventede der os det fineste set-up af øko morgenlækkerier, snakkesagelige bloggere og skandinavisk design, når det er allerbedst. Kähler havde kælet for udsmykningen, og alt i alt udgjorde lokaliteten i Bruunsgade den perfekte kulisse for dagens sneak peek.

Mockbergs forskellige kollektioner var sirligt linet op på lokalets langbord, og blev præsenteret af mærkets grundlægger og ejer Elvira Eriksson. Hun fortalte blandt andet, at hun allerede som 19-årig designede sit første ur, og da flere af hendes klassekammerater begyndte at lægge bestillinger hos hende, fornemmede hun, at hun havde fat i noget rigtigt.

De svenske ure er imidlertid også indbegrebet af armcandy … Kendetegnende for de nyeste modeller er en mere maskulin urskive i sort, som vi syntes matchede urenes minimalistiske, men feminine detaljer i guld eller sølv ret godt …

Tiden fløj afsted, og snart måtte vi tilbage på bureauet. Der var selvfølgelig goodiebags med Mockbergs klassiske og tidløse (!) design til alle gæster, og det glæder vi os til at vise frem.

Heldigvis var der også lidt forkælelse med i posen til dig! Med rabatkoden ”Signe” får du 15% på alle varer på mockberg.com helt frem til 10. oktober 2018. Rigtig god shoppelyst!


Skriv et svar