ITEMS: IS FASHION MODERN?

september 28th, 2017 / by / in: AND ART / No responses

Mode er noget af det, der for alvor kan få vores hjerter til at banke hurtigt… Derfor steg hjerterytmen prompte, da vi hørte om MoMA’s nye udstilling med titlen ‘Items: Is Fashion Modern?’

Chanel, Dior og Versace… Det vrimler med vores favoritdesignere i dette efterårs unikke modeudstilling, der i stedet for at være centreret omkring en enkelt designer omhandler den rolle, moden har spillet i vores liv gennem tiden – i fortiden, nutiden og fremtiden. Udstillingen imponerer os med mere end 350 værker fra modeverdenen – fra helt nye fashion items til de største klassikere gennem tiden. Vi genkender eksempelvis den flotte Hermés Birking Bag, vi altid har drømt om, de ikoniske Levi’s denim jeans og ikke mindst den uundværlige white t-shirt, der trods sin enkelthed har fået plads blandt de største designs gennem tiden.

Er en tur til The Big Apple ikke på efterårets to-do-liste, kan du nøjes med at bestille bogen om udstillingen. Bogen inkluderer essays om de ikoniske fashion items med tilhørende illustrationer, fotografier og stilbilleder fra film… og så er den smukt præget med guld og glimmer!

MoMA’s udstilling kan opleves fra oktober ’17, og står højt på listen over de ting, ANDYOU drømmer om at opleve dette efterår.

(Billeder fra MoMA)


Skriv et svar