BYE-BYE BOOKS!

september 23rd, 2015 / by / in: ANDYOU / No responses

I dag er stemningen ekstra god og humøret ekstra højt hos ANDYOU, da vi fejrer, at Anna officielt er færdiguddannet cand.mag. efter at have fået godkendt sit speciale fra Aarhus Universitet. Vi er alle superglade og stolte af den fine bedømmelse på Annas projekt om narrativer på sociale medier.

Kort fortalt handlede specialet om, hvordan mennesket altid har fortalt historier om sig selv og verden for at skabe mening og identitet. I vores tid, hvor så lidt er givet på forhånd, kan det virke endnu vigtigere end tidligere, at man hele tiden konstruerer en følelse af sammenhæng og overordnet plot i livet og i selvforståelsen, og specialet undersøgte, hvordan denne selviscenesættelse hele tiden sker på sociale medier som Facebook og blogs gennem mere eller mindre kontrolleret kommunikation med omverdenen.

Det er selvfølgelig en kæmpe trumf i bureau-ærmet at have sådanne kompetencer på kontoret, og vi er alle blevet meget klogere på begreber som “liminalitets-fortællinger” og “backstage adfærd” her i den seneste tid. Tak og stort tillykke.

 


Skriv et svar