iris apfel

“YOU CAN’T LEARN STYLE” – DOKUMENTARFILMEN OM MODEIKONET IRIS APFEL

september 25th, 2015 / by / in: AND FASHION / No responses

Kort sølvgråt hår,  overdådige pelse i alverdens farver, skarpe grafiske signatur-briller i oversize, og en tidløs sans for mode med masser af spræl – hos ANDYOU elsker vi Iris Apfel!

Dokumentaren om New Yorks 93-årige modeikon, som blandt andet har udtalt til  Independent, at “you can’t learn style. I think it’s in your DNA”, havde kort efter den københavnske modeuge i August dansk premiere ved Copenhagen Fashion Film. Og har du endnu ikke haft mulighed for at se “IRIS”, kan du nu skabe din helt egen mode-film-festival hjemme i stuen iført dit yndlings-outfit med fødderne op og en cosmopolitan i hånden, eftersom den legendariske filmskaber Albert Maysleys sidste produktion i går blev lanceret på dansk Netflix. Filmen er et must-see for alle fashionistas og mode-elskere og handler om Iris’ liv som stylist, tekstildesigner og modeikon.

Vi er vilde med Iris Apfels legende tilgang til mode, hvor dyre designs sagtens kan mixes med sjove loppe-fund såsom oversize vintage perlearmbånd i masser af farver. Og vi elsker, at dokumentaren om hendes fascinerende liv nu kan nydes hjemme fra sofa-en.

 

iris apfel


Skriv et svar