close the loop

CLOSE THE LOOP – H&M FOR SUSTAINABLE FASHION

september 15th, 2015 / by / in: AND WE LOVE / No responses

H&M har længe stået i spidsen for bæredygtig mode – ikke mindst med deres Conscious og Conscious Exclusive kollektioner sidste år, som bestod af adskillige smukke styles i blandt andet økologisk læder og silke. Og i forbindelse med et blogindlæg om Elle Style Awards omtalte vi tidligere i år blandt andet en ganske smuk gallakjole i genanvendt materiale og med fine mønstre af håndtegnede fugle fra Conscious Exclusive linjen.

Nu lancerer H&M igen en skøn bæredygtig kollektion – denne gang i denim. Siden februar 2013 har butikker verden over indsamlet kundernes aflagte tøj, som man har kunnet aflevere mod et mindre gavekort, og det er altså denne globale indsamling, som har resulteret i de nye fine denim-styles, som er skabt af en kombination af genanvendte materialer og økologiske tekstiler. Hele projektet går under navnet “Close The Loop” og handler således om at slutte forbrugs-kæden og undgå tøj-spild.

Hos ANDYOU klapper vi i hænderne over H&M‘s evne til at kombinere lækkert design med bæredygtighed og selvfølgelig gode priser.

Close the loop - overview

 

 

 

 


Skriv et svar