VILD MED WILLUMSEN

december 7th, 2016 / by / in: AND WE LOVE / No responses

Mærkelige, skæve og underlige. Sådan beskrives nogle af J. F. Willumsens sene værker, og det er præcis dem, som den nye udstillingen på Aros “Den vilde, den vovede og sene Willlumsen” fokuserer på. Vi tog en tur til pressemøde på Aros for at se nærmere på J. F. Willumsen!

Her bliver vi mødt af en eksplosion af lækre farver, overraskende motiver, dragende kontraster og lige netop så meget wow, at vi bliver blæst omkuld! Udstillingen er farverig og fascinerende, og den rummer i alt 90 værker, der alle rokker ved vores kunstneriske verdensbillede. Og hatten af for kurateringen! Vi er især vilde med væggenes skiftende farver, der på nærmest fashionabel vis komplementerer de enkelte værker, der spænder lige fra fotografier og malerier til vovede selvportrætter og skitser.

Overraskende og et festfyrværkeri af farver er nok sådan, vi bedst kan beskrive udstillingen. Vi får et klart indtryk af de mange udtryk og stilarter som Willumsen har eksperimenteret med igennem tiden, og vi bliver trukket både igennem Rom, Venedig, hans kvinder og ham selv. Selvom malerierne er fra det 20. århundrede, er vi helt enige i at udstillingen er “vild og vovet”!

Tak for invitationen, Aros!

Se en lille bid af vores nye farve crush herunder og læs mere her.

Aros

willumsen16

Willumsen

willumsen12

Willumsen

Willumsen

Willumsen

Willumsen

willumsen25

willumsen21

Aros

 


Skriv et svar