I LOST MY CHOO!

december 9th, 2016 / by / in: AND FASHION / No responses

“Men I may not know, but shoesshoes I know.” – Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker, der er kvinden bag den sko-elskende Sex & The City pige Carrie Bradshaw, elsker skam også sko i virkeligheden – og i dag er lidt af en mærkedag for andre passionerede skosamlere! Den moderigtige fashionista åbner nemlig i dag sin helt egen butik, propfyldt med kjoler, sko og håndtasker i ægte Carrie-stil. Og er man SATC-fan, så havde man nok gættet på, at butikken kommer til at ligge i New York, som Carrie i serien sværger til. Sådan bliver det dog ikke! Overraskende nok åbner butikken i Washington D.C.

I butikken kan man få fingre i Sarah Jessica Parkers lækre sko kollektion, SJP Collection, som er navnet på hendes eget brand. Ud over sko har Sarah Jessica Parker også designet tasker, og har desuden en kollektion af kjoler kaldet “Little Black Dresses”.

På kontoret er vi fulde af begejstring, og vi håber at frk. Parker får stor succes, så der kan lande en SJP butik i Danmark hurtigst muligt! Det kribler allerede i fingrene efter flybilletter til en af de helt store get-aways, så fødderne kan hoppe i et par lækre pumps designet med oprigtig sko-passion.

Se mere om Sarah Jessica Parkers kollektion her.

SJP collection

SJP Collection


Skriv et svar