Chanel Venice the woman who reads venedig

CHANEL I VENEDIG – THE WOMAN WHO READS

juni 20th, 2016 / by / in: AND FASHION / No responses

I marts måned foreslog vi et fashionabelt forårs-getaway til London, hvor udstillingen “Vogue 100: A Century of Style” kunne opleves i anledning af modemagasinet VOGUE’s 100 års jubilæum. Men nåede du ikke afsted, byder efteråret også på historiske modetreats ude i den store verden.

For fra 17.september og året ud kan du i Venedig ikke blot tage på romantisk sejltur i vuggende gondol-både og nyde en frokost direkte ved havet i en af Europas allermest romantiske byer – du kan også få indblik i Gabrielle Coco Chanels kreative tankeunivers, hendes liv og alt det, der formede hende som menneske. Det er udstillingen ‘The Culture Chanel – The Woman Who Reads’, som i år kan opleves i norditalienske omgivelser, og den udgør syvende kapitel i en række modeudstillinger om det franske modehus‘ historie, som siden 2007 løbende er blevet fortalt i forskellige lande.

Når sommeren rinder ud er der derfor god grund til at pakke solhat og stiletter og sætte kurs mod sydlandsk sol og en rejse ind i Coco Chanel’s fascinerende modefortælling.

‘Culture Chanel – The woman who reads’ udstilles 17. september 2016 til 8. januar 2017 på The Ca’ Pesaro International Gallery of Modern Art i Venedig.

Chanel Venice the woman who reads venedig


Skriv et svar