NÅR LUFTEN SUSER OG TRÆERNE BRUSER – 5 TING DU KAN LAVE I WEEKEND-STORM-VEJRET

november 13th, 2015 / by / in: AND INSPIRATION / No responses

Weekenden nærmer sig hastigt, og vejrudsigten lover vindstød af stormstyrke, regn og rusk. Hos ANDYOU er vi trods den stormfulde vejrprognose fortrøstningsfulde – for selvom det ikke lægger op til lange gåture og masser af ude-aktiviteter, er der så mange andre hyggelige ting, man kan tage sig til. Derfor har vi lavet en lille guide med forslag til weekend-aktiviteter i blæsevejrets tegn…

 

1. STORMFULD KÆRLIGHEDSFILM

Filmklassikeren “Borte med blæsten” om den stormfulde kærlighed mellem Scarlett O’Hara og Rhett Buttler er stadig lige fortryllende – og hvad er mere oplagt end at tilbringe romantiske 3 timer og 44 minutter med det medrivende kærlighedsdrama, når blæsten rusker udenfor?

clark-gable-394520_640

 

2. WINDY DRINKS – DARK ‘N’ STORMY

Lækre cocktails kan sætte kulør på selv den mørkeste og mest blæsende aften – og du kan nyde Danmarks bedste “Dark ‘n’ Stormy” på St. Pauls Apothek i Jægergaardsgade i Aarhus hos de superseje bartendere, som i øvrigt også serverede drinks til vores reception tidligere på året. Bliver du helst indendøre, kan drinken også sagtens laves derhjemme – du skal bruge: 

6 cl mørk rom, 3 limebåde, 172 ck angostura og ca 10 cl ginger beer
DarknStormy

3. GOD MUSIK OG BLÆSEVEJRS-LYRIK

… Og vælger du at blive hjemme, er det en oplagt lejlighed til at sætte Bob Dylan’s gode gamle hit “Blowing in the wind” på. Selvom denne klassiker stammer helt tilbage fra 60’erne, må weekendens blæsevejr så absolut gøre den højst aktuel.

3610029

4. GODT KLÆDT PÅ I EN “STORM & MARIE”

Har du mod på at vove dig udenfor trods regn og blæst, foreslår vi, at du gør det iført denne fine trenchcoat fra Storm & Marie. Udover at brandets navn er et helt og aldeles perfekt match til weekendvejret, er frakken også bare superskøn og kan med garanti ligeledes bruges på solskins-dage.

 

5711713699454

 

5. WEEKEND-WELLNESS

…Og så er selvforkælelse jo også altid en rigtig god idé – særligt når vejret ikke indbyder til ude-liv. Et varmt bad og en god føntørrer giver vind i håret på den helt rigtige wellness-måde.

woman-586185_640

 

 


Skriv et svar