SPACE INVADERS – RUMEKSPEDITION OG SURVIVAL KIT FOR FASHIONISTAS

september 2nd, 2015 / by / in: AND WE LOVE / No responses

I morges klokken 6.38 kunne man på live tv følge med i opsendelsen af den første dansker i rummet. Det var et lille skridt for mennesket, men et stort skridt for den danske befolkning, som sad klistret til skærmene landet over, da astronauten og hans team blev sendt af sted i kredsløb omkring Jorden.

Hos ANDYOU følger vi selvfølgelig med i den spændende begivenhed, ikke mindst fordi vi elsker rummets mystik og alt det, vi endnu ikke ved om det kæmpemæssige fascinerende virvar af stjerner og planeter, der omgiver vores lille klode. Derfor har vi også været begejstrede for den måde hvorpå flere store designere i år har valgt at fremvise deres kollektioner i setups a la det ydre rum – eksempelvis H&M Studio AW15 på modeugen i Paris, som vi tidligere har omtalt på bloggen, og ligeledes Björn Borgs Mars-lignende univers på Stockholms modeuge SS16. Og snakken har i dag naturligvis gået på, hvad man ville medbringe, hvis man skulle på fashionabel rumrejse i outer space. Vi har samlet et par favoritter, som helt sikkert ville skulle med i den sølvfarvede Louis Vuitton taske, heriblandt Coca Cola i metallisk emballage, stjerneskuds-parfume fra Thierry Mugler Angel, et grafisk månebillede fra Gjode og så naturligvis den klassiske astronaut-is.

Og iført cool sølvnuancer fra top til tå og et par lækre moonboots ville man selvsikkert kunne moonwalke i land på en hvilken som helst planet og uden tvivl imponere stilmæssigt, HVIS der nu skulle være modeinteresseret liv derude…

 

Top fra H&M, EDP fra Thierry Mugler Angel, Milky Way chokolade, Arctic Monkeys: Space Invaders, Askul Wet Tissues, Marble Print fra Ditte Gjöde, Coca Cola, Astronaut is, Crossover taske fra Louis Vuitton, Stølver fra MOON BOOT.


Skriv et svar