Sculpture by the sea

MANDAGSMØDE MED VIND I HÅRET – SCULPTURE BY THE SEA

juni 8th, 2015 / by / in: AND AARHUS / No responses

Hos ANDYOU går vi ind for mandagsmøder fyldt med good vibes, kreative indspark, vind i håret og masser af hopla til resten af ugens dage.

Derfor tog vi i morges en tur til stranden, hvor den internationale kunstudstilling Sculpture By the Sea i øjeblikket kan opleves. Med bilen parkeret ved Varna Palæet begav vi os på opdagelse blandt smukke, sære og unikke skulpturer og installationer gemt i skovbunden, legende med lysindfaldet i trækronerne eller uroligt vuggende på havoverfladen.

Selvom der var flere favoritter, var vi alligevel særligt fascinerede af den australske kunstner Lucy Humphreys glaskugle ”Horizon”, som fyldt op med vand bryder lyset på en sådan måde, at verden vendes på hovedet og horisonten spejlvendes. Når man står og kigger ind i glaskuglens univers kan man således se kajakker, der på hovedet glider langsomt henover det, der ligner en himmel af bølger, mens rummet under består af skyer i forskellige blågrå nuancer. Humphrey siger selv til The Sydney Morning Herald om den fascination, skulpturen vækker i mange, at: “It’s like a little planet that people come to watch.”

Efter et sådant mandagsmøde kan ugen kun blive helt fantastisk!

sculpture by the sea 4

diamant

sculpture by the sea 6

IMG_5433

sculpture by the sea 5

bil

 

 

 

 

 

 


Skriv et svar