R/H Studio

CPH FASHIONWEEK AW16: R/H STUDIO

februar 11th, 2016 / by / in: AND FASHION / No responses

På årets første modemesse i København mødte vi R/H Studio, et spændende finsk brand grundlagt af designerne Hanna Riiheläinen og Emilia Hernesniemi. Deres farverige kollektioner er skabt i fine materialer og bærer præg af en legende nordisk minimalisme med enkle silhuetter, grafisk print og et feminint snit.

I pigernes kreationer er de grafiske linjer fra bjergtoppe et motiv, der går igen som reference til de smukke finske landskaber og brandets geografiske ophav. Det fungerer superfint, og vi faldt pladask for de søde små bjerglignende plexi-smykker i forskellige former og farver, som både er sjove og anvendelige. Og netop dette er kendetegnende for R/H Studio kollektionerne generelt: Deres udtryk er let, legende og somme tider eksperimenterende men altid inspireret af og rettet mod virkelige kvinder og derfor ikke uforeneligt med hverdagsgarderoben.

Da AW16 kollektionens fine vinterstyles fra R/H Studio standen stadig er hemmelige, viser vi her et lille udvalg af SS16 kollektionen, som også er ret skøn. Vi er især vilde med den smukke grønne farve, som til foråret bliver den helt store “it”-farve. Den giver de feminine og lette styles en positiv og forfriskende sommervibe.

R/H Studio R/H Studio

R/H StudioR/H Studio

 

R/H Studio R/H Studio

 


Skriv et svar