Mads Nørgaard is

I SCREAM. YOU SCREAM. WE ALL SCREAM FOR ICECREAM! – MADS NØRGAARD // STRIBE-ISEN

august 5th, 2015 / by / in: AND DESIGN / No responses

Kalenderen siger august, sæsonens modebegivenhed Copenhagen Fashion Week er netop skudt i gang, og solen har endelig fundet vej gennem skyerne og fået os til at drømme om iskolde forfriskninger på bureauet. Derfor jubler vi over offentliggørelsen af en helt vidunderlig sensommer-nyhed: Den danske designer Mads Nørgaard lancerer under modeugen i samarbejde med Hansens Flødeis en vaskeægte designer-is i de velkendte Nørgaard-striber. Isen, som er økologisk, er en symfoni af sød vanilje og ægte chokolade og fåes iklædt en moderigtig emballage med fine grafiske detaljer. Mmmh!

Om isens signaturmønster, striberne, udtaler Mads Nørgaard til magasinet Cover: “Jeg holder af striber, fordi de er enkle og klædelige. Det er en af de mest basale dekorationer, og der skal uhyre lidt til, før det danner mønstre. Og så opstår de overalt omkring én, man skal bare se efter.”

Vi elsker kombinationen af lækker choko-vanilje-is og smukt design og kan slet ikke vente med at få fingrene i en af disse skønheder. God modeuge!

 

Mads Nørgaard is


Skriv et svar