SMUKKE SILHUETTER OG 70’ER VIBES – CPHFW SS16 BY MALENE BIRGER

august 11th, 2015 / by / in: AND FASHION / No responses

I går sluttede årets sidste danske modeuge efter fem dage med fantastisk sommervejr, lækre tunes og masser af smukke SS16 kollektioner på podierne.

Nogle af de tendenser, der præger næste års forårs- og sommermode er eksempelvis det minimalistiske lag-på-lag look a la det franske modehus, Céline, fine geometriske former, luftige silketørklæder og smukke materialer – og 70’er inspirationen, som efterhånden har været i modebilledet et stykke tid, ser ud til at fortsætte til næste år. Farverne byder blandt andet på koral, koboltblå og glade gule nuancer som eksempelvis til Gannis show, der bar det skønne navn “Optimism”. Og generelt var stemningen til årets SS16-shows boblende, let og optimistisk.

Et af de shows, vi altid ser frem til er fantastiske By Malene Birgers. Vi elsker det danske mærkes laid-back-luksuriøse look og sans for smukke former og fine detaljer – og vi blev bestemt ikke skuffede over SS16 kollektionen, som bestod af enkle 70’er silhuetter i lette og lyse materialer kombineret med rå elementer såsom cognacfarvet læder, der gav det romantiske look med fine guld-detaljer kant. Vi har tidligere i forbindelse med lanceringen af vores pude-kollektion LOVE STORIES afsløret, at vi er vilde med det rå og eksklusive materiale læder, og vi er derfor helt forelskede i de mange fine styles og smukke teksturer, som chefdesigner Christina Exteen tirsdag eftermiddag viste frem på Lokomotivværkstedet.

Vi ville elske at iføre os hver eneste af By Malene Birger SS16 kollektionens smukke styles til alt fra late-night-cocktails til mandage bag skrivebordet eller måske henslængt på vores store cognacfarvede gulvpude.

Vi glæder os til at de mange fine kollektioner fra CPHFW SS16 rammer butikkerne.

malenebirger_012malenebirger_008

malenebirger_009malenebirger_005

malenebirger_016malenebirger_006

malenebirger_011malenebirger_021

malenebirger_028malenebirger_029

malenebirger_029malenebirger_044

 


Skriv et svar