godsbanen

RULLENDE SOMMER-LYRIK – GODSBANEN DEKORERER AARHUS BYCYKLER

maj 25th, 2016 / by / in: AND AARHUS / No responses

Sommeren i Århus bliver ekstra kulørt og lyrisk i år, når Godsbanens bycykler suser ud i gaderne dekoreret med digte, grafik og kunst. Er man heldig, kan man således det næste halve års tid spotte eller selv styre en kunstnerisk jernhest med po-etiske strofer og ord, der slynges ud i bybilledet – eller med fine illustrationer rullende hastigt om sig selv i takt med, at der trædes i pedalerne.

Idéen til projektet, hvor reklamepladsen på et antal Aarhus Bycykler købes og foræres til forskellige af Godsbanens aktører, er Ole G. Jørgensens, leder af Den Selvejende Institution Godsbanen. Og blandt de spændende dekoratører er både billedkunstner Ole Grøn, kulturplatformen Institut For (X), Forlaget Æter, foreningen Wunderland og litteraturprojektet 365Tekster, hvis gade-lyrik vi tidligere har postet et indlæg om HER

Hos ANDYOU er vi intet mindre end begejstrede for den kreative og noget alternative udstilling, som er en cool fusion mellem miljøvenlig trafik, vind i håret og masser af lokal kunst og kultur.

Og tænk sig at man denne sommer kan bevæge sig til stranden båret af et kunstværk!

bwhgd

bwInstitut for (X)

bwhfd

bwForlaget Æter


Skriv et svar