GANNI GIRLS – EN HYLDEST TIL DANSKE KVINDER MED STIL

april 4th, 2016 / by / in: AND WE LOVE / No responses

//GANNI GIRLS//

Her hos ANDYOU er vi flere, der har en svaghed for danske GANNI‘s enkle og anvendelige designs. Brandet er indbegrebet af smukke silhuetter og skandinaviske styles af lækre materialer og med få men velovervejede detaljer. Og det danske modemærke har da også siden det blev etableret i 2000 haft stor succes både indenlands og udenlands.

Og nu sender GANNI så en ganske fantastisk bog på gaden, som er en hyldest til Københavnske kvinder og deres “effortless” tilgang til mode: GANNI Girls. I bogen følger vi 19 danske kvinder, som alle har god og personlig stil – og ind imellem kulørte backstage-billeder og catwalk sneakpeeks, tager disse kvinder os på en fashionabel rejse gennem Københavns gader og hele GANNI universet. GANNI‘s kreative direktør Ditte Refstrup siger:

“Den københavnske stil er en state-of-mind, en måde at være på. Det handler om at være tro mod sig selv og ikke at prøve for hårdt. Pigerne og kvinderne på gaden ser fantastiske ud fordi deres tøj udtrykker, hvem de er og hvordan de føler. De er kilden til inspiration for vores design team.” 

Bogen, som lige nu kan købes på www.ganni.dk, er den perfekte coffee table book og i øvrigt en rigtig fin og anderledes måde at skabe opmærksomhed og storytelling omkring et modebrand.

ganni girls


Skriv et svar