ZARKOPERFUME

februar 23rd, 2021 / by / in: AND FASHION / No responses

POESI PÅ FLAKON

Da Zarko Pavlov så smukt formulerede, at højtiden for ham duftede af iskrystaller og kærlighed, var vi solgt. Vi vidste på forhånd, at han var mester i at fylde poesi på flakoner, men at han tilmed kunne sætte så maleriske ord på sin virkelighed, gjorde os bare endnu blødere i knæene. 

Zarko Pavlov er landets eneste parfumør og er manden bag det danske parfumebrand ’Zarkoperfume’. Han er altså lidt af en national sjældenhed, hvilket forud for vores interview havde skabt lettere hysterisk hype her på ANDYOU-kontoret. For hvordan skulle spørgsmålene til en duft-kunstner lyde, hvis svar mest af alt minder om en Shakespeare-sonet?

Hvis du ikke allerede har en af de minimalistiske flakoner på din beautyhylde, så kan vi afsløre, at Zarko Pavlov komponerer hver eneste duft som et stykke klassisk musik, og at de alle er inspireret af naturen omkring ham – af havet, strandene, skoven og luften. Og så har de lækre navne som ’The Muse’ og ’Pink Molecule’ – men han anbefaler, at du prøver dig frem til det perfekte match.