star wars

STJERNEKRIG I STAR WARS STILETTER

december 14th, 2015 / by / in: AND WE LOVE / No responses

I anledning af den syvende Star Wars film, som i denne uge rammer biografer verden over, har designeren bag brandet Irregular Choise, Dan Sullivan, lanceret en hel kollektion af sko, støvler og stiletter inspireret af den verdenskendte science fiction saga. Dedikerede fans har derfor nu mulighed for at troppe op til premieren lignende en art stjernekrigens Lady Gaga fra en fjern galakse i 10 centimeters R2D2 hæle.

Dan Sullivans 3000 par R2D2 stiletter til den nette sum af £195 pr. par var alle revet væk på en halv time, og nåede du ikke at få fingre i et par, videresælges de flere steder på ebay til dobbelpris. Alternativt har også både Yoda, Darth Vader og C3PO stået model til et par designer sci-fi-sko, som stadig er at finde online hos Irregular Choise.

Chancerne for at nogen her fra ANDYOU dukker op på bureauet en vovet fredag iført nogle af de tårnhøje stjernekrigs-stiletter er nok relativt små, men vi elsker alligevel hele sci-fi-kriger-møder-fashionista konceptet, som utvivlsomt kan gøre biografturen lidt sjovere.

 

star wars stiletter irregular choice

 


Skriv et svar