SILKEBLOMSTER OG KARDEMOMMESIRUP – EN JULE-INSPIRATIONSTUR TIL KBH.

november 30th, 2018 / by / in: AND INSPIRATION / No responses

Lyserøde glaskugler, smukke Gucci julevinduer og glimmer galore! Vi har været på inspirationstur til København og må konstatere, at vores kærlighed til den søde juletid er større end nogensinde.

Vi har for eksempel endnu engang forelsket os i de ultra fine og fuldstændig eventyrlige juleborde, som Royal Copenhagens flagship store på Amagertorv netop har slået dørene op for. Siden 1963 har julebordene været en elsket juletradition hos Royal Copenhagen, og i år har syv kreative profiler gennem hver deres unikke kunsthåndværk skabt en række fortryllende borde, der hver især fortolker årets tema: Royal Copenhagens blomstrende univers. Vores favorit var papirkunstner Marianne Eriksen Scott-Hansen, der med sine store og små blomster i silkepapir havde kreeret en reference til julens budskab, om den røde rose, der skyder op. Vi har tidligere haft fornøjelsen af at arbejde sammen med den verdenskendte kunstner og var superglade på hendes vegne over at opleve det imponerende resultat.

Vi blev også blæst omkuld af Hotel d’Angleterres legendariske juleudsmykning, blomsterkreationer og ikke mindst hotellets ”Creations shop”, som var en magisk og glitrende krydsning mellem Narnia og Alice i Eventyrland – lige til at købe med hjem!

Der blev selvfølgelig også sippet cocktails med kardemommesirup på Balthazar, ligesom et besøg på det gamle fine Conditori La Glace var et must her op til julemåneden. Vi var til julebazar hos nogle af efter vores mening allerdygtigste interiør designere og glæder os nu til at dække vores egne juleborde med blandt andet denne smukke stage.

Vi har knipset med mobilerne foran de store modehuses julevinduer og ladet os imponere af vovemod, vildskab og juleæstetik på misundelsesværdigt højt plan.

Tak til København for et lækkert jule-inspirations-kick.


Skriv et svar