ONE HEART ONE TREE

november 27th, 2015 / by / in: AND WE LOVE / No responses

I forbindelse med klimakonferencen COP21 i Paris 7.-8.december lanceres på søndag et helt fantastisk kunstprojekt med et godt og grønt formål: One Heart One Tree.

Den næste lille uges tid vil 30 video-projektorer forvandle Eiffeltårnet til en virtuel skov af grønne hjerterytmer fra hele verden – og kunstneren bag, Naziha Mestaoui, opfordrer alle til at blive en aktiv del af værket ved at donere et lille beløb samt downloade projektets app. App’en måler ganske enkelt din hjerterytme, som sammen med tusindvis af andre bliver del af den smukke virtuelle skov i Paris’ centrum – og du kan følge med live på app’en eller dele billerne på de sociale medier.

Det bedste ved det hele er dog, at du får dit helt eget grønne sponsorbarn, eftersom et træ som følge af din donation plantes et sted i verden. Du modtager naturligvis en Google Earth fil, der viser dig, hvor på kloden, dit træ befinder sig – og så får du mulighed for at “keep in touch” i hele tre år, hvor projektet løbende opdaterer dig med, hvordan det hele går.

Så gennemført og involverende et kunstprojekt med et fantastisk formål kan man kun elske! Og mon ikke der også bliver plantet et ANDYOU træ et sted i verden…

Tour eiffelPhoto1

foret1

1heart1tree


Skriv et svar