NØDDEKNÆKKEREN I KONGELIGE KLÆDER

november 23rd, 2018 / by / in: AND ART / No responses

Scenen fyldes med betagende piruetter og farvestrålende klæder, når den eventyrlige balletklassiker ‘Nøddeknækkeren’ denne jul endnu engang indtager Tivolis Koncertsal, og i år er det ingen anden end Dronning Margrethe II, der har stået for forestillingens scenografi og kostumer.

De kongelige klæder er fyldte med flotte farver og kontraster, der tilføjer forestillingen en helt særlig æstetik. Scenekunsten akkompagneres af Tivolis eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil, der med hele 68 musikanter i orkestergraven skaber en munter og magisk stemning.

Det nostalgiske juleeventyr udspiller sig en juleaften i 1870’erne et sted i København. Den unge Clara falder i søvn og vågner op i drømmenes land, hvor hun blandt andet møder Tivolis ikoniske karakterer Harlekin, Columbine og Pjerrot.

‘Nøddeknækkeren’ har repremiere i Tivolis Koncertsal i dag, og den står øverst på vores ‘must see-liste’. Er du som os til ballet, elegance og eventyrlighed, så kan du også roligt skrive den på din ‘to-do i december’. Du kan læse mere om forestillingen her.

 

Photos: Tivoli ©


Skriv et svar