Mette Wienberg

WITH HINTS OF LEATHER – “VILLA WIENBERG” AF DANSK ARKITEKT METTE WIENBERG

juli 2nd, 2015 / by / in: AND STYLING / No responses

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos ANDYOU elsker lækre materialer og smukt design. Af samme grund er vi vilde med den enkle skandinaviske stil, når det drejer sig om arkitektur og indretning.

Arkitekten Mette Wienberg har i samarbejde med sin mand Martin Wienberg tegnet og designet en ganske smuk villa til familien selv i Højbjerg nær Århus i en kombination af hårde og bløde former. Boligen, der er en ombygning af et oprindeligt træhus på 87 m2, er i to etager og består af åbne rum med fokus på funktion og lysindfald. Mette Wienberg beskriver selv sine primære inspirationskilder som “kunst, natur, funktion og menneskers måde at opleve og leve på. Menneskets vekslende behov for fællesskab og ensomhed. Materialer, detaljering.”

Hos ANDYOU er vi helt forelskede i villaens smukke former og linjer og det elegante mix af teksturer og materialer, som skaber et stilfuldt spil rummene imellem. Men mest af alt elsker vi den måde, parret har brugt detaljer af læder til at give stilen kant og til – blandet med elementer af beton, egefinér og egetræ – at skabe et minimalistisk og nordisk look. Det er enkelt og lækkert, og det får indretningen til at virke eksklusiv og laidback på samme tid.

Se billederne herunder og læs mere om Mette Wienberg og Wienberg Architects på www.wienbergarkitekter.dk – og husk også at kigge forbi ANDYOU shoppen, hvor vi for nylig lancerede kollektionen “ANDYOU INTERIOR – LEATHER EDITION”, som netop er interieur i de lækreste lyse læder-materialer.

Billederne er taget af Mikkel Mortensen fra Yellows.

Skærmbillede 2015-06-26 kl. 12.33.00

Mette Wienberg 1

Mette Wienberg 7

 Wienberg 2

Wienberg 4

Mette Wienberg 3

Mette Wienberg 9

Mette Wienberg 5

Mette Wienberg 6

Mette Wienberg 10

 


Skriv et svar