IVÆRKSÆTTERTALENTER – FORMLAND SPRING/SUMMER 2018

februar 7th, 2018 / by / in: AND AARHUS / No responses

Nogle weekender er bare mere inspirerende end andre…

Denne var en af de bedre, da kreativitet og inspiration blev drysset over os som konfetti til Formland Spring/Summer 2018.

Særligt området “Creators Community” var yderst seværdigt! Her blev den spirende talentmasse hyldet med 60 specielt udvalgte kreative iværksættere fra Nordeuropa. Når man som os er tosset med farver og design i alle indpakninger, så var mødet med disse ildsjæle en spændende oplevelse.

Stil og kvalitet var høj hele vejen igennem, men enkelte stykker fandt dog den direkte vej til vores hjerter. Vi forelskede os blandt andet i den danske produktdesigner Matias Moellenbachs produkter, der frem for at følge tidernes tendenser i stedet har sine særlige tidløse kvaliteter, der gør dem unikke og super stilede.

Også stifteren af Cocoon tea artisians, Tina Hueg, fangede vores opmærksomhed. Hun har en detaljeorienteret vision om at gøre den vestlige verden opmærksom på den originale teplante Camellia Sinensis og samtidig inspirere os alle til at drikke meget mere ren økologisk kvalitetste. Fokus er på høj kvalitet og bæredygtighed – og så ikke mindst på lækkert, dekorativt design.

I maven følte vi nok også en smule “til-fælles-hed” med disse dygtige talenter, idet vi ANDYOU’ere netop også har en passion for kreative ideer og stilfuldt design.

Her på bureauet glæder vi os alle til at byde Spring/Summer 2018 velkommen!

 


Skriv et svar