GRØNNE DRØMME – KOM UD I DET FRI PÅ AROS

april 26th, 2017 / by / in: AND AARHUS / No responses

Når nu vejret ikke ligefrem inviterer til hverken kartoffel-såning eller pære-podning i baghaven, så er det jo perfekt, at byens verdensklassekunstmuseum kan institutionalisere floraen og stille den værste havekriller for en flok andyou’ere som os…

Med titlen som Europæisk Kulturhovedstad 2017 slår ARoS og resten af Aarhus nemlig dørene op for udstillingen The Garden – End of Times, Beginning of Times. Første del af ”den grønne” udstilling, The Past, kan man opleve på ARoS fra d. 8. april – d. 10. september, hvorimod resten af udstillingen (The Present og The Future) vil være integreret i byrummet og langs kysten. Udstillingen med over 100 værker af bl.a. Edvard Munch, Meg Webster, Gauguin og Magritte er en af de største til dato på ARoS.

The Garden viser menneskets syn på naturen igennem tiden set fra et kunstnerisk og idéhistorisk perspektiv. Malerierne langs væggene tager os med tilbage til de forskellige landskabsudtryk gennem historien, og de moderne kunstinstallationer lader os mærke naturen helt tæt på.

Har du grønne drømme som os, så følg vores tur igennem The Past herunder… eller læs mere om udstillingen her.

 

 


Skriv et svar