DESIGNTALENTER – VIA GRADUATE SHOW 2017

januar 25th, 2017 / by / in: AND AARHUS / No responses

Vi var i går aftes inviteret til VIA Fashion Graduate Show 2017 på smukke Aarhus Rådhus, som for blot få dage siden var med til at danne en spektakulær ramme om åbningen af Aarhus som kulturhovedstad 2017. Den gang var det selve rådhustårnet, der indhyllet i lilla lys og dragende korsang fra balkonerne fik hjertet til at slå lidt hurtigere. I aftes skulle magien udspille sig indenfor i en tætpakket rådhushal, hvor den lækre arkitektur og gennemførte æstetiske detaljer udgjorde den perfekte kulisse for afgangselevernes modeshow.

Og magisk det blev det. Og overraskende, vovet, drillende og gennemført. I tråd med mindset’et for kulturåret: ”Let’s Rethink” havde de 18 VIA-elever arbejdet ud fra temaet ”Rethink Fashion”, så catwalken blev alt andet en kedelig! Her kunne vi fra de gode pladser front row knipse alt fra fodboldstøvler med pels til herremodeller i lyserøde flæsetrusser.

Kollektionerne, der på forskellig vis var inspireret af både fiskeri i Thy og papirkunst, var alt andet end bangebukse og formåede både stilsikkert og storladent at gentænke moden. Showet var et orgie i farver og spændende materialesammensætninger, og det hele blev selvfølgelig afsluttet med kindkys og kolde bobler på bedste fashion manér.

Tak for en stor oplevelse. Kæmpe tillykke herfra til de unge designere!


Skriv et svar