Puffede ris med blæksprutteblæk, brændt kammusling, mælkeis-granite á la minute, syltning, bagning, stegning, smagning, spisning… Husmor er det nye sort – i hvert fald ifølge Aarhus Food Festival, som weekenden over tiltrak mad-entusiaster og skabs-husmødre og -fædre på Tangkrogen i Århus til alle afskygninger af workshops og events i smagsløgenes tegn.
Molekylær gastronomi, DM i Hot Dog, Fast Food Deluxe, mousserende vine og cocktail-kurser var blot nogle af de happenings, man kunne opleve på årets store madfestival, som gæstedes af internationale mesterkokke og madformidlere.
Vores helt egne udsendte fra ANDYOU er i dag mødt helt salige op på bureauet – mætte på sanseintryk af alt fra vidunderlige smagsoplevelser til visuel overdådighed i alverdens farver og former. Og naturligvis med masser af nye input til menuer hjemme i egne køkkener.
Se et lille udvalg af billeder fra Food Festival 2015 herunder: