KREATIV EFTERÅRSFERIE

oktober 20th, 2014 / by / in: AND INSPIRATION / No responses

Der er stadig lidt efterårsferie tilbage, og måske er du en af de heldige, der holder ferie ved poolen sydpå eller står på ski hele ugen. Hvis ikke, så bare rolig – vi har et par hyggelige og kreative ting, du kan bruge de sidste dage af ferien på!

Lav kastanjedyr
Det lyder måske ikke af meget, men det er super hyggeligt at gå og samle kastanjer med børnene, kæresten eller veninden – og så ser de virkelig fine ud i vindueskarmen eller samlet på et stort fad! Det eneste, du skal bruge, er kastanjer og tændstikker til at sætte dyrene sammen med.

efterårsferie

Hyggelig hækling
Ja ja, det lyder lidt mormor-agtigt, men det kan faktisk være rigtig hyggeligt og afslappende at hækle! Hækl flotte dyr til venindens baby, en fin hue til dig selv, eller et lækkert tæppe til din sofa. Hvis ikke du har prøvet at hækle før, kan du sagtens lære det af videoer på youtube, og du kan finde masser af lette opskrifter, der er lige til at gå til! Se fx en opskrift på et fint pandebånd her.

vibemai24

Foto: Vibemai (instagram: Vibemai)

Selvforkælelse og hjemmespa
Forkæl dig selv med din egen hjemmespa! Hop i morgenkåben, lav et lækkert varmt fodbad og plej dig selv og din hud. Du kan for eksempel lave din helt egen ansigtsmaske – så sparer du penge, og så ved du selv, hvad den indeholder – what’s not to like?

Vi har fundet en opskrift på en ansigtsmaske, der er perfekt til det kolde vejr, som for mange betyder tør hud.

Det skal du bruge:

1 spsk. flydende honning
1 spsk. yoghurt naturel
Et par dråber limesaft

Før du går i gang, skal yoghurten have stuetemperatur. Herefter blandes alle ingredienserne sammen og masken påføres i ansigtet. Lad ansigtsmasken sidde i 15 minutter og skyl af med lunkent vand. Afslut med at skylle hele ansigtet i koldt vand.
Se flere lækre opskrifter på www.q.dk

ansigtsmaske

Grød og glade dage
Grød kan sagtens være lækkert, og så passer det perfekt til den kolde årstid! Til gengæld behøver du ikke lave den selv. Aarhus Central Food Market har netop slået dørene op i den gamle Aarhus-hal – et kæmpe mad-mekka med alt, hvad maven begærer. Blandt andet har madkonceptet GRØD fundet sig en plads i hallen, og her kan du smage alverdens former for grød – perfekt til en efterårsdag. Vores idé om grød har i hvert fald fået en helt ny dimension!

grød

God efterårsferie!


Skriv et svar