STREET VIBES OG VASKEBRÆT

marts 20th, 2020 / by / in: AND AARHUS / No responses

Da var hverken sparet på volumenknappen eller den mega gode kaffe, da vi i forbindelse med vores seneste modeoptagelse vovede os ind i de übercool lokaler hos Aarhus Boulders. Man følte sig umiddelbart lidt malplaceret, som man stod der med shellac-negle og noget der mest af alt kunne betegnes som upraktiske sko, men vi var ikke et sekund i tvivl om, at de rå betonvægge, der emmede af  kraftanstrengelser og kalorieforbrænding, ville være det perfekte backdrop til sæsonens tracksuits, hoodies og sneaks. 

Andre klatrehungrende aarhusianere dryssede snart ind og fordelte sig som adrætte fluer på

de skæve vægge. Vi skulle nu lige have en kop kaffe, som skulle vise sig at være i særklasse. Det her tegnede godt! Dagens model var også spot on! Han havde intet imod at agere Spiderman for en stund og havde sågar frekventeret dagens location tidligere. Indrømmet – vi er fans af bomstærke Mads Lyngsø fra Le Management

Dagens fotograf var Peter Irgens, og der går nok en rum tid, før han har fået børstet den værste kalk af sig. Men tak til hele holdet og til Aarhus Boulders for en sjov og anderledes fotodag.