MIMOSA, MAGNOLIA, MYNTE OG MORGENFRUER – MODEUGE MEMORIES

februar 8th, 2022 / by / in: AND FASHION / No responses

På trods af utallige ultrafine styles, bloggere i storlarmende outfits og et setup af danske mode, der gang på gang giver international genlyd, var det ikke sjældent en helt anden aktør, der stjal ”the spotlight” til den netop overståede modeuge i København. 

Hvis man skulle være i tvivl om blomsterbukettens excellence, når det kommer til blikfang, æstetik og kunstnerisk udførelse, så var man det ikke længere efter et besøg på modemessen Revolver i Øksnehallen, hvor en lang række af de førende danske modebrands udstillede den kommende sæsons kollektioner. Her tronede buketterne side om side med ”slow fashion” og unikke silhouetter – og vi taler kreationer i et væld af vidunderlige farver, former og forskelligartede materialer, der er fortidens ”nature morte” kunstværker værdige. 

Vi forelskede os især i blomsterbuketterne hos Copenhagen Muse, PBO, Sisters Point, Sui Ava, A Beautiful Story der på hver deres måde personliggjorde den enkelte messestand og understregede brandets dna. Nogle blomster var ægte, andre var kreeret i papir eller for eksempel silke.  

Turens favorit fandt vi dog hos By Malene Birgers flagship store i Antonigade. Den kan du beundre sidst i indlægget.  

Den smukke buket ved Gossias stand var i en Balloon vase fra Louise Roe .

Blomsterbuketterne var gennemtænkte installationer, der på hver deres måde iscenesatte det enkelte brand.

https://www.copenhagenmuse.com
https://www.bymalenebirger.com/dk flagship store, Antonigade
https://andyou.dk